Slapukų politika | Integre Trans

Slapukų politika

Atnaujinta: 2022-08-22

UAB „Integre Trans“ gerbia ir saugo savo klientų privatumą, todėl šioje slapukų politikoje (toliau – Politika) aiškiai ir sąžiningai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie bendrovės nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą. Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

Kas yra slapukai?  

Slapukas (angl. Cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote svetainėje. Sekantį kartą apsilankius svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą.  Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir Bendrovės teikiamas paslaugas.  Slapukai taip pat naudojami tam, kad būtų užregistruota, ar sutinkate, kad Bendrovės svetainėje būtų naudojami slapukai, kad šis klausimas nebūtų užduodamas kiekvieną kartą apsilankant svetainėje. Visus naudojamus slapukus ir jų aprašymus galite matyti slapukų išklotinėje.

Jeigu esate davę sutikimą slapukams, savo sutikimą galite atšaukti paspaudę šią nuorodą, matysite, kad slapukų sutikimas yra atšauktas, kai perkrausite svetainę iš naujo: ATŠAUKTI DUOTĄ SLAPUKŲ SUTIKIMĄ (Taip pat sutikimą galite atšaukti atžymėję varneles ir patvirtindami savo pasirinkimą slapukų įrankyje)

Tai galite padaryti čia – Nustatymai

Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus ir kaip juos tvarkyti ar pašalinti, tiesiog apsilankykite puslapyje www.allaboutcookies.org ir Jūsų naršyklės pagalbos puslapyje.

Kaip UAB „Integre Trans“ (toliau – Bendrovė) naudoja slapukus?

www.integretrans.com slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie svetainės lankytojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, gerinti klientų aptarnavimą ir Bendrovės teikiamas paslaugas.

Slapukų rūšys

Analitiniai slapukai

Mes naudojame analitinius slapukus, kad galėtumėme matyti Mūsų Svetainės ar Socialinio tinklo paskyros lankomumo statistiką, Jus dominančias temas ir galėtumėme pasiūlyti kokybišką, Jums akualiausią informaciją.

Būtinieji

Šie slapukai naudojami internetinės svetainės lankytojams suteikiant galimybę pasiūlyti paprastą bei technologiškai pažangią svetainę, kuri automatiškai gali prisitaikyti prie jūsų poreikių ir norų. Norėdami tai pasiekti, naudojame techninius slapukus, kurie padeda rodyti jums mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą, sukurti vartotojo paskyrą, prisijungti ir kitaip apdoroti pagal funkcionalumą. Šie techniniai slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui.

Funkciniai

Šie slapukai naudojami tam, kad prisimintume jūsų pageidavimus ir padėtume naudotis mūsų svetaine veiksmingai bei efektyviai. Pavyzdžiui, šie slapukai gali prisiminti jūsų pageidaujamą kalbą, paieškas ir anksčiau peržiūrėtas prekes ir produktus ar mūsų teikiamas paslaugas. Šiuos slapukus galime naudoti ir jūsų registracijos informacijai prisiminti, kad kaskart apsilankius mūsų svetainėje jums nereikėtų iš naujo įvesti prisijungimo duomenų. Šie funkciniai slapukai nėra būtini svetainei funkcionuoti, tačiau prideda funkcionalumo ir pagerina jūsų naudojimosi Bendrovės svetaine patirtį.

Statistiniai

Šie slapukai naudojami tam, kad įgytume įžvalgų apie tai, kaip mūsų lankytojai naudojasi Bendrovės svetaine. Tokiu būdu galime optimizuoti ir pagerinti savo svetainę, suprasti reklamų ir komunikacijos efektyvumą bei užtikrinti, kad vis dar esame įdomūs ir aktualūs. Galime rinkti duomenis apie jūsų peržiūrėtus interneto puslapius, iš kurių puslapių atėjote, bei informaciją apie datą ir laiką. Tai taip pat reiškia, kad  šių slapukų pagalba galima naudoti informaciją apie jus ir tai, kaip naudojatės Bendrovės svetaine, pavyzdžiui, kaip dažnai apsilankote, paspaudimų skaičių tam tikrame puslapyje, naudotus paieškos žodžius ir kt. Kaip mūsų reklaminių kampanijų dalį, galime panaudoti analitinius slapukus, kad sužinotume, kaip vartotojai naršo mūsų svetainėje po to, kai jiems parodoma reklama internete. Tai gali apimti ir reklamas trečiųjų šalių svetainėse.

Reklaminiai

Šie slapukai naudojami siekiant savo bei kitose svetainėse rodyti suasmenintą reklamą. Tai vadinama „pakartotine rinkodara“, kuri pagrįsta naršymo veiksmais, pavyzdžiui, jūsų ieškotomis, peržiūrėtomis prekėmis / paslaugomis.

Kas turi prieigą prie Jūsų duomenų?  

Prieigą prie statistinių duomenų apie Bendrovės svetainės lankytojus turi Bendrovės darbuotojai, dirbantys Bendrovės marketingo ir IT padaliniuose, kurie yra atsakingi už šių duomenų analizę ir interneto svetainės tobulinimą. Prieigą prie techninių įrašų taip pat gali turėti Bendrovės partneriai, kurie teikia Bendrovės interneto svetainės turinio valdymo įrankius.  Visus kitus mūsų partnerius ir jų privatumo politikas galite matyti slapukų įrankyje , skiltyje „Nustatymai“.

Kiek Bendrovė išsaugo Jūsų duomenis?    

Bendrovės naudoja surinktus duomenis analizei iki trejų metų. Slapukai paprastai galioja trumpai, priklauso nuo slapuko tipo (vieną dieną, savaitę ar mėnesį), bet kai kuriais atvejais gali galioti ir iki dvejų metų. Tikslius slapukų galiojimo terminus galite matyti slapukų įrankyje , skiltyje „Nustatymai“.

Kokias teises Jūs turite ir kaip galite jas įgyvendinti?  

Jūs turite šias duomenų subjektų teises:

  • žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti;
  • reikalauti ištaisyti tvarkomus savo asmens duomenis, jei duomenys netikslūs ir / ar nepilni;
  • reikalauti sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti savo asmens duomenų tvarkymą, jei tvarkomi pertekliniai asmens duomenys, jei atšaukiate savo sutikimą ar yra tam kitas pakankamas pagrindas;
  • susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu gauti sus savimi susijusius asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikėte Bendrovei, ir persiųsti tuos duomenis kitam duomenų valdytojui, arba reikalauti, kad Bendrovė tiesiogiai persiųstų šiuos asmens duomenis kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą).

Jeigu ketinate įgyvendinti savo teises, galite kreiptis į Bendrovę el. paštu bdar@integre.lt. Atkreipiame dėmesį, kad įgyvendinant savo teises, Jūs privalote tinkamai patvirtinti savo asmens tapatybę. Todėl ketindamas siųsti prašymą Bendrovei, privalote teisės aktų nustatyta tvarka elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti Jus, patvirtinti savo asmens tapatybę.

Mes nevykdome tokio profiliavimo, kuris gali sukelti teisines pasekmes ar gali daryti didelį poveikį jums, tačiau teikiant individualizuotus rinkodaros pasiūlymus, jūs galite būti priskirtas atitinkamai klientų kategorijai. Atsižvelgiant į tai, jūs turite teisę reikalauti žmogaus įsikišimo, pareikšti savo požiūrį ir ginčyti sprendimą.   Jeigu esate davę sutikimą dėl Tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo, turite teisę bet kada atšaukti šį sutikimą susisiekę su mumis el. paštu bdar@integre.lt.

Turėdami abejonių dėl asmens duomenų tvarkymo ar ketindami įgyvendinti savo teises, galite bet kada kreiptis el. paštu bdar@integre.lt. Nors informacija teikiama nemokamai, tačiau jeigu jūsų siunčiami prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, turime teisę imti pagrįstą mokestį, atsižvelgdami į informacijos teikimo arba pranešimų ar veiksmų, kurių prašoma, administracines išlaidas, arba atsisakyti imtis veiksmų pagal tokį prašymą.

Jeigu manote, kad mes netinkamai tvarkome jūsų duomenis ar neįgyvendiname jūsų teisių, galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (ada@ada.lt), tačiau atminkite, kad mes visada pasirengę visus nesklandumus išsiaiškinti kartu su Jumis.

Slapukasapibūdinimas
cookielawinfo-checkbox-advertisementŠis slapukas, kurį nustato GDPR Cookie Consent papildinys, naudojamas įrašyti naudotojo sutikimą dėl slapukų kategorijoje „Skelbimas“.
cookielawinfo-checkbox-analyticsŠis slapukas, kurį nustato GDPR Cookie Consent papildinys, naudojamas įrašyti naudotojo sutikimą dėl slapukų kategorijoje „Analytics“.
cookielawinfo-checkbox-functionalSlapuką nustato GDPR Cookie Consent papildinys, kad įrašytų naudotojo sutikimą dėl slapukų kategorijoje „Funkcinis“.
cookielawinfo-checkbox-necessaryŠis slapukas, kurį nustatė GDPR slapukų sutikimo papildinys, naudojamas įrašyti naudotojo sutikimą dėl slapukų kategorijoje „Būtina“.
cookielawinfo-checkbox-othersŠis slapukas, nustatytas GDPR Cookie Consent įskiepio, naudojamas saugoti vartotojo sutikimą dėl slapukų kategorijoje „Kiti“. kategoriją ir CCPA statusą. Jis veikia tik suderinus su pagrindiniu slapuku.
cookielawinfo-checkbox-performanceŠis slapukas, nustatytas GDPR Cookie Consent įskiepio, naudojamas išsaugoti naudotojo sutikimą dėl slapukų kategorijoje „Našumas“.
CookieLawInfoConsentĮrašo numatytąją atitinkamos kategorijos mygtuko būseną ir CCPA būseną. Jis veikia tik suderinus su pagrindiniu slapuku.
pll_language„Pll _language“ slapuką „Polylang“ naudoja, kad prisimintų kalbą, kurią vartotojas pasirinko grįždamas į svetainę, ir gautų kalbos informaciją, kai jos negalima kitu būdu.

Skambinkite